El gravat i l’Aphònica aterren a l’Espai Eat Art

Imprimir

La mostra és una de les activitats paral·leles de l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, que arrenca aquest dijous i s’allargarà fins al dilluns 24 de juny

L’acte d’inauguració tindrà lloc aquest dijous 20 de juny a les 21:30h (gratuït) i comptarà amb l’actuació de Tremendamente

 La inauguració aquest dijous 20 de juny de l’exposició El gravat, (a)phònica i pipes, a l’espai eat art, que comptarà amb l’actuació de Tremendamente, és una de les activitats paral·leles del Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, que del 20 al 24 de juny complirà la ciutat amb propostes de veu per a tot tipus de públic.

L’exposició El Gravat, (a)phònica i pipes (fins al 27 de juliol, gratuït) és una recreació del restaurant cultural El Gravat de Vic, on es du a terme una intensa activitat dins el món de la creació en tots els seus àmbits. En aquesta mostra, es visualitzarà la relació entre l’art, la música i la gastronomia i, a la paret principal, el festival hi explicarà els seus 10 anys d’activitat.

L’acte d’inauguració comptarà amb l’actuació de Tremendamente, un grup que –com el festival- celebra el desè aniversari. Dani Rifà presentarà en solitari el quart disc de la formació, Al punto (Aumón, 2013), un viatge pel món de la gastronomia amb receptes cantades i entrevistes a 12 persones relacionades amb la cuina. També repassarà temes dels altres tres treballs publicats: 22:22 (Rock On, 2003), Abre tu mente… (Aumòn, 2007) i Soñar bien despierto (Aumón, 2009). Els seus concerts ón una festa, amb ritmes eclèctics i desenfrenats, lletres iròniques i reflexives, tot plegat, un barreja de sentiments i emocions que fan d’aquest concert una ocasió per la diversió i la reflexió.

Per als qui vulguin assistir-hi, el mateix dia hi haurà un servei de bus de Vic a Banyoles a les 20:15 h, amb tornada a Vic a les 00 h (les inscripcions per al bus es realitzaran al Gravat). També, durant els dies del festival, aquest restaurant tindrà un punt de venda per a l’afició de l'(a)phònica a l’espai eat art, amb entrepans i unes paperines especials de pipes.

Els horaris per visitar l’exposició són: el divendres 21 de juny de les 16:30 h a les 20:30 h, i el dissabte 22, el diumenge 23 i el dilluns 24 de juny d’11 h a 14 h i de 16:30 h a 20:30 h.

Durant els dies del festival, El Gravat tindrà un punt de venda per a l’afició de l'(a)phònica a l’espai eat art, amb entrepans de diferents salsitxes i també unes paperines especials de pipes. Divendres, de les 19 h a les 00 h. Dissabte, diumenge i dilluns, de 12 h a 00 h.

 

Anuncis
This entry was published on Juny 19, 2013 at 12:19 pm and is filed under Programa expositiu. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: