La Fundació Coromina dóna suport i participa a les jornades “La comunicació pel canvi social”· a la UdG

El Grup de Recerca Comunicació Social i Institucional (CSiI) de la Universitat de Girona organitza les III Jornades Internacionals de Comunicació i Societat. En aquesta edició, les Jornades es titulen “Comunicació pel canvi social” i es faran els dies 7 i 8 de novembre de 2013 a la Sala de Graus de l’edifici de Sant Domènech de la UdG. Compten amb la col•laboració de la Facultat de Turisme i la Facultat de Lletres, entre d’altres suports.

Les jornades es centren en la reflexió i el debat entorn a la potencialitat de la informació i la comunicació en la governança democràtica, el desenvolupament humà i el canvi social. S’articulen al voltant de de quatre preguntes clau: Quin és el rol de les administracions i els mitjans de comunicació?, Es poden considerar socialment responsables?, Contribueixen o frenen el dret a la informació, el debat públic i la transparència?, Són les TIC i la cultura espais per l’exercici de la ciutadania i la participació.

Alguns dels ponents de les Jornades seran: Thomas Tufte de la Universitat de Roskilde (Dinamarca); Bruno Ferrer i Edgardo Ortiz de la Universitat de Puerto Rico; Manuel Ángel Vázquez Medel de la Universitat de Sevilla; Amparo Moreno de la Universitat Autònoma de Barcelona; Ismael Peña-López de la Universitat Oberta de Catalunya; Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya; Carles Puigdemont, Alcalde de Girona; Rafael Camps, co-director del Festival Ingràvid; i Ricard Planas de Bonart cultural i Fundació Lluís Coromina, entre molts altres experts nacionals i internacionals. També faran ponències alguns professors de la Universitat de Girona com ara Joan Manuel del Pozo, Olga del Rio o David Serra.

Imatge

Es pot trobar tota la informació de les Jornades a la següent pàgina web:

http://iiijornadescom.wordpress.com/

http://www.udg.edu/ft/Noticies/Arxiudenoticies/tabid/2430/p/34021/language/ca-ES/Default.aspx

Anuncis
This entry was published on Novembre 7, 2013 at 9:29 am and is filed under Programa expositiu. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: