La Fundació Alícia i l’Observatori del paisatge conviden la fundació a explicar el projecte de l’Eat Art

paisaliment

El director de la Fundació Lluís Coromina i director de la revista bonart presenta avui a la tarda el projecte de l’Espai Eat Art – Lluís Vilà de Banyoles en les jornades Paisatge, alimentació, creativitat i identitat.
Vivim uns moments especials. Hom diria que els pilars del sistema de producció i de consum hegemònic vigents fins fa quatre dies mostren esquerdes, i que aquell model de creixement que, abans-d’ahir, semblava inqüestionable, es troba avui en quarantena. Alhora, emergeixen a tort i a dret noves actituds davant els recursos naturals, davant el paisatge, davant els llocs de la vida quotidiana. Es reclama una vida més completa, més plena de sentit. En aquest procés té un paper cabdal tot el que té a veure amb una alimentació més sana, vinculada als productes autòctons i respectuosa amb l’entorn. Una alimentació creativa, imaginativa i, sobretot, entesa com a expressió de la identitat d’un lloc i del seu rostre, el paisatge. Conscients de la gran quantitat d’iniciatives interessants que en aquests moments estan emergint en aquest context, l’Observatori del Paisatge de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Fundació Alícia, es proposa amb aquest seminari debatre a fons la relació existent entre paisatge, alimentació, creativitat i identitat com una via més per contribuir a trobar una sortida sòlida i consistent d”una de les pitjors crisis sistèmiques que han patit la nostra societat i la nostra economia.
http://www.catpaisatge.net/cat/agenda.php?data=12/12/13
Paisatge + Alimentació + Creativitat + Identitat
Lloc: Món Sant Benet. Sant Fruitós del Bages (Bages)
Organitzat per: Observatori del Paisatge de Catalunya, Fundació Catalunya – La Pedrera i Fundació Alícia
Anuncis
This entry was published on Desembre 12, 2013 at 8:52 am and is filed under Programa expositiu. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: