Presentació de la Fundació Lluís Coromina a Barcelona

Imatge

A la seu de la Fundació Lluís Coromina de Barcelona, i amb motiu de la trobada anual d’amics i col·laboradors de la revista bonart, va tenir lloc la presentació a Barcelona de la Fundació Lluís Coromina. El seu president, Lluís Coromina va adreçar unes paraules de benvinguda als assistents a l’acte. Per la seva banda, el director de la revista bonart i a la vegada director de la Fundació Lluís Coromina, Ricard Planas va assenyalar que la trobada era sumar sinergies entre dues entitats que treballen per vertebrar país i territori. Va agrair els tres guardons que la revista ha guanyat durant el 2013 (APPEC, ACCA i Joves Empresaris), així com va esmentar a un seguit de persones que han ajudat a consolidar el projecte bonart, que enguany arriba als 14 anys. Ricard Planas va agrair a la fundació i en especial al seu president, Lluís Coromina la confiança en encarregar-li el projecte i va fer referència a la tasca que desenvolupa la Fundació en el món de les arts i també en el suport en l’àmbit del tercer secto,r representat a l’acte per la Fundació Autisme Mas Casadevall i la Fundació el Somni dels nens. Els assistents a la vetllada varen rebre un exemplar de bonart, un llibre-objecte sobre les activitats de la fundació, un llibre de l’editorial Alfabia i un objecte realitzat per persones vinculades al Mas Casadevall.

L’acte, que es va obrir amb una performance poètica de Kiku Mistu i Amai -Centre Cultural Imaginari- sobre Salvador Espriu amb motiu de l’any del poeta, va ser amenitzada per músics coordinats pel festival Aphònica de Banyoles. Entre els assistentes hi eren presents el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila; el director general de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat, Jordi Sellas; Llucià Homs, director de l’Institut de Cultura de Barcelona; el director del CCCB, Marçal Sintes; la directora d’Arts Santa Mònica, Conxita Oliver; el director de la Fundació Arranz-Bravo, Albert Mercadé; Gabriel Pinós del Museu del Modernisme Català; Carles Duarte, president del Conca i de la Fundació Lluís Carulla; Antoni Vila Casas, col·leccionista i president de la Fundació Vila Casas; Josep Santacreu, director general de DKV i col·leccionista; Martina Millà, cap de programació de la Fundació Miró; Joaquim Díaz, director de la fira Swab; Carlos Merino, advocat; Ramon Rovira, director general de comunicació del Grup Banc de Sabadell; Vicenç Altaió, exdirector d’Ars Santa Mònica; Joan Antón Maragall, president de l’Associació Art Barcelona; Albert Gran, president del Gremi de Galeries de Catalunya; Carme Mur, ex directora de Man Power i directora de la Fundació El Somni dels Nens; Francesc de Dalmases, director de la revista ONGC i del Catalan International View; Pep Mendoza i Lluís de Soy, de la Fundació Mas Casadevall; Jordi Grau, director adjunt d’El Punt-Avui; el fotògraf Francesc Guillamet; la presidenta del patronat de la Fundació Lluís Coromina, Montse Oller; els artistes Eduard Arranz-Bravo i Miquel Gelabert; el col·leccionista Jordi Gimferrer; Diana Zaforteza, d’edicions Alfabia; Xavier Barral, ex director del MNAC; Joan M. Minguet, president de l’Associació de Crítics d’Art de Catalunya; Andreu Carulla, dissenyador banyolí; Pilar Parcerisas, historiadora i crítica d’art; Yurian Quintanas, fotògraf banyolí; Francesc Viladeu, programador banyolí i l’editora de bonart cultural, Anna Maria Camps, entre d’altres. També hi eren presents, els treballadors i col·laboradors de la revista bonart, treballadors de la Fundació Lluís Coromina.

PRE FUND BCN P15PRE FUND BCN P12PRE FUND BCN P20PRE FUND BCN P9PRE FUND BCN P10PRE FUND BCN P13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis
This entry was published on Desembre 20, 2013 at 9:23 am. It’s filed under Programa expositiu and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: