CERTIFICATS I CATALOGACIÓ

El Lluís Vilà Showroom té la missió de recuperar, promoure i protegir l’obra d’aquest artista. La Comissió d’Acreditació i Catalogació del Lluís Vilà Showroom la formen membres especialistes en la seva obra i té com a funció analitzar i acreditar obres d’art atribuïdes a Lluís Vilà a través del certificat d’autenticitat corresponent.

Si tan sols ens voleu donar a conèixer la vostra obra pel catàleg raonat, us agrairem que ens adreceu un e-mail a espailluisvila@gmail.com
La normativa d’Acreditació que següeix el Lluís Vilà Showroom és la següent:

1.    Només certificarà obres originals. L’obra menor, seriada, manuscrits, reproduccions o dedicatòries/signatures no seran acceptades.

2.    Per a l’expedició del certificat d’autenticitat s’haurà de disposar de l’obra, la qual el sol·licitant haurà de remetre, a ser possible sense emmarcar, a les dependències del Lluís Vilà Showroom (C/ Girona, 155, 17820, Banyoles). S’ha de tenir en compte que la nostra entitat no assegura les obres que no són del seu fons, per la qual cosa s’aconsella que la peça a certificar estigui assegurada durant els trasllats i l’estada a l’Associació per un mínim de tres mesos. La Comissió d’Acreditació es reunirà mensualment per fer els exàmens i dictàmens de les sol·licituds.

3.    L’enviament i la devolució de l’obra aniran a càrrec del sol·licitant del certificat.

4.    En cas que el sol·licitant disposi de documentació tècnica complementària de l’obra a certificar, s’agrairà que la remeti juntament amb l’original per facilitar l’estudi.

5.    La tarifa pels tràmits d’obertura d’expedient serà de 100€ (iva inclòs). Aquesta quantitat s’haurà d’ingressar al compte corrent del Lluís Vilà Showroom en el moment de realitzar la sol·licitud del certificat.

6.    El preu per a l’obtenció del certificat variarà segons el suport i les mides:
a) 400€ (iva inclòs) per escultura sobre bronze, alumini, ferro, resines o altres materials i per pintura (oli, acrílic, tècnica mixta…) sobre tela i fusta o altres materials.
b) 300€ (iva inclòs) per a tècnica mixta sobre paper.
c) 150€ (iva inclòs) per a dibuixos i obra gràfica sobre paper.

7.    Els socis, amics protectors i patrocinadors del Lluís Vilà Showroom es beneficiaran d’un 30% de descompte sobre el preu del certificat.

8.    En el cas de la certificació de “suites”, s’aplicaran uns descomptes en funció de la quantitat de peces.

9.    En el cas de certificacions d’obres sobre paper, l’Associació es reserva l’opció de considerar-les dins de la categoria b) o c) en funció de la qualitat i el valor de les peces.

10.    Per a l’obtenció del certificat d’autenticitat, el sol·licitant haurà d’ingressar abans l’import corresponent al compte corrent del Lluís Vilà Showroom. El certificat serà únic i no s’expediran duplicats ni còpies.

11.    Per a l’obertura de l’expedient caldrà enviar per correu ordinari o escanejat per correu electrònic el formulari de sol·licitud que us enviarem adjunt un cop us poseu en contacte amb nosaltres. Caldrà un formulari omplert amb les dades que es demanen i amb la signatura de conformitat de l’acceptació de la normativa.

Lluís Vilà Showroom (Edifici El Puntal – c/ Girona, 155 – Banyoles)           Tlf. (+34) 972 583 477 / 972 575 229                                                                                                 http://www.lluisvila.comespailluisvila@gmail.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: