EXPOSICIONS

Del 21 de desembre fins el 19 de gener 2013

“LLuís Vilà CARN”  + fotografies presentació del llibre “Joan Comalat fotoperiodisme i creació visual al Pla de l’Estany”

llibre joan comalat

Presentació del llibre de Joan Comalat i inauguració de la serie fotogràfica “Carn” de LLuís Vilà a càrrec de LLuís Coromina, Anton Maria Rigau, Ricard Planas i Miquel Noguer, alcalde de Banyoles.

——————————————————————————-

Del 19 d’octubre al 16 de novembre 2012

“Blanc. Aliments per l’Ànima” de Gonzalo Tabuenca

En motiu de les festes de Sant Martirià d’enguany es presenta “Blanc. Aliments per l’ànima” on l’artista Gonzalo Tabuenca planteja una reflexió sobre la necessitat d’un espai intern, diari i continuat on, amb delicadesa i constància, poder alimentar la nostre essència, allò no tangible que habita a l’interior de cada esser humà.

L’acte de presentació va anar a càrrec del sr. LLuis Coromina Isern, impulsor de l’espai, Ricard Planas, bonart cultural i director de l’espai eat art, el crític d’art i gastronomia Jaume Fàbrega, l’alcalde de Banyoles Miquel Noguer i el mateix artista.

————————————————————————————

Del 7 setembre al 6 d’octubre 2012

“De rerum natura” Juan Carlos García

Sota el títol “De rerum natura” l’Espai Eat Art de Banyoles presenta fotografies  de Juan Carlos García on recull l’inquietud de l’artista, pel fet de l’alimentació i la relació de la cuina i la llar.

La presentació va anar a càrrec del sr. LLuís Coromina, impulsor de l’espai, el periodista Dani Chicano i del mateix Juan Carlos García. Actuació al final d’acte del ballerí i coreògraf Bebeto Cidra.

Seguirament a l’espai de Ca la Flora es prosseguia amb una exposició complementària del mateix artista i amb un petit concert de piano.

————————————————————————————

Del 6 de juliol al 4 d’agost 2012          -Prorrogada fins a finals d’agost-

“Kitsch. Marc Vicens. Estampes i mel” de MARC VICENS

L’Espai Eat Art en col.laboració amb (a)phònica Festival de la Veu de Banyoles, presenta fins el 4 d’agost 2012 l’exposició “Kitsch. Marc Vicens. Estampes i mel” col.lecció dedicada a algunes de les cançons més emblemàtiques del grup banyolí Kitsch.

A la foto: Marc Vicens amb Lluís Costabella i Joan Pairó (dels Kitsch). Foto de Joan Comalat.

—————————————————————————————-

Del 5 de maig al 30 de juny 2012

VICTÒRIA CAMPILLO “materia prima”

L’Espai Eat Art Lluís Vilà presenta, del 5 de maig al 30 de juny del 2012,  l’exposició materia prima de Victòria Campillo. En aquesta mostra s’hi exhibeixen  algunes de les sèries més conegudes de Victòria Campillo: The Last Supper, Soup i Merdes. Les tres sèries que integren “materia prima” aborden l’aliment com a element diví i fonamental en rituals espirituals. Les peces d’aquestes sèries parlen d’art, d’artistes i de la seva relació amb el aliments, tot elaborant suggerents connexions entre subjectes diferents.

A la foto Víctor Cortina, Jesús Martínez Clarà i Victòria Campillo.

———————————————————————————————-

Del 4 de febrer al 24 de març 2012   // prorrogada fins el 28 de maig

“Andreu Carulla. Dishculptur x El Celler de Can Roca”

Sota el títol “Andreu Carulla. Dishculptur x El Celler de Can Roca” l’Espai Eat Art de Banyoles presenta la primera exposició d’aquest artista multidisciplinar. Entre les obres es podrà veure el projecte “Boulder Plate (Plat de roca)” creat expressament per al restaurant gironí El Celler de Can Roca. També s’exhibeixen altres prototips i una sèrie d’”eat art” fungible.

—————————————————————————–

Del 26 de novembre 2011 al 28 de gener 2012

“D’estómac / De Estómago” de Manolo Sierra

Fins al 28 de gener del 2012 l’Espai Eat Art Lluis Vilà presenta l’exposició “D’Estómac. De Estómago” de Manolo Sierra (Càdiz, 1973). La mostra es va inaugurar amb la presència de l’artista i el director de bonart i Eat Art Lluis Vilà, Ricard Planas que va destacar el treball del creador gadità arrelat a l’Alt Empordà.

En l’acte de presentació es va fer una performance amb Anna Carner (violoncel) i Júlia Falgàs (acció).

——————————————————————————————–

Del 21 d’octubre al 19 de novembre 2011 (en motiu de la Festa Major Sant Martirià de Banyoles)

“El Banquet” escultures de Lluís Vilà

L’Espai Eat Art Lluís Vilà exposa la instal·lació El Banquet sobre el ritus del menjar amb obres de Lluís Vilà, del 21 d’octubre fins a final d’octubre. Aquesta instal·lació es va poder visitar a l’es­glésia de Sant Lluc durant l’exposició del paisatgisme efímer Temps de Flors de Girona del 2011.

A la foto: Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, el galerista Arcadi Calzada i Ricard Planas, director de l’Espai Eat Art Lluís Vilà.

——————————————————————————————–

Del 23 de setembre al 15 d’octubre 2011

“Eat More Disappear” de Rosalía Banet

L’Espai Eat Art Lluís Vilà acull l’exposició “Eat More Disappear” de Rosalía Banet (Madrid, 1972), que es podrà visitar fins al 15 d’octubre i que és tot un al·legat sobre les relacions de les persones i el menjar. L’acte, presentat per Rosa Pera, directora del Bòlit. Centre d’Art Contemporani de Girona, també va comptar amb parlaments de Josep Santacreu, director de DKV –empresa col·laboradora en aquesta exposició–, i de Lluís Coromina, col·leccionista i impulsor de l’Espai Eat Art i Lluís Vilà Showroom de Banyoles.

———————————————————————————————

De l’1 al 16 de juliol 2011

“Els alumnes del Baldiri Reixac fan art fungible” inspirat en obres de Lluís Vilà

Exposició dels treballs dels alumnes de P3, P4 i P5 del CEIP Baldiri Reixac de Banyoles que van fer inspirant-se amb les obres de Lluís Vilà. La presentació va anar a càrrec d’Enric Sucarrats, director de la Fundació Jaume Casademont, d’Albert Bayot, delegat territorial d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Ricard Planas, director de l’Espai Eat Art Lluís Vilà, Carme Güell mestre i dinamitzadora PAC i la nova directora del CEIP Baldiri Reixac Rosa Maria Sala.

——————————————————————————————-

Del 4 al 26 de juny 2011

“Una imatge comestible” dissenys de la imatge del cartell d’ (a)phònica 2011 amb Pastilles Juanola real.litzat pels creatius Nifava.

Acte inaugural a càrrec de Lluís Gendrau, director del Grup Enderrock, Ricard Planas, director de l’Espai Eat Art i de la revista bonart, Francesc Viladiu, director artístic del Festival (a)phònica i el col.lectiu de grafistes Nifava. Inauguració de l’exposició “Una Imatge Comestible”.

——————————————————————————————-

Del 1 d’abril al 30 de maig 2011

Pere Gifre “Interfície en construcció, essència ElBulli”

Presentació de l’acte a càrrec d’Humberto Schwab, filòsof, investigador educatiu i dinamitzador empresarial holandès (Barcelona Business Club), Pere Arpa, Restaurant Ca l’Arpa (1 estrella Michelin) de Banyoles i Ricard Planas (director de l’Espai Eat Art Lluís Vilà).


——————————————————————————————-

Del 9 al 26 de març 2011

SHOWROOM: “Made in Banyoles # Carme Pujol

Presentació a càrrec de l’artista Josep Niebla i Ricard Planas, director de l’Espai Eat Art Lluís Vilà de Banyoles.


——————————————————————————————-

octubre 2010 – febrer 2011

LLUÍS VILÀ ABSOLUT II

L’acte inaugural va tenir lloc durant les festes de Sant Martirià de Banyoles 2010, a càrrec de Rafael Marquina (dissenyador industrial i escultor), Miquel Noguer (alcalde de Banyoles) i Ricard Planas (periodista i crític d’art, director de l’Espai Eat Art Lluís Vilà).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: